SUXN01-1
SUXN02
SUXN03
ABOUT-US

Babagan perusahaan kita

Apa sing kudu kita lakoni?

Kita duwe tim layanan penjualan kimia profesional, kabeh lulusan teknik kimia lan duwe luwih saka 5 taun pengalaman profesional kimia. Sekaligus, kita nyewa pirang-pirang tim ahli kanggo nyedhiyakake model layanan siklus urip 360 derajat. Shandong Sunxi mesthi ngetutake filosofi bisnis inti "pelanggan pisanan, pimpinan teknologi, berorientasi karo wong, kerja tim", lan menehi pelanggan perawatan pribadi ing kabeh tahap pra-sales, in-sales lan after-sales.

ndeleng liyane

Produk panas

Produk kita

Hubungi kita kanggo album conto liyane

Miturut kabutuhan sampeyan, kustomisasi kanggo sampeyan, lan menehi sampeyan akal

INGKIR SAIKI
  • Strict quality control to ensure that the product qualification rate is greater than 99.99%;

    Kualitas Ketat

    Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake yen tingkat kualifikasi produk luwih saka 99,99%;

  • The company has more than 10 years of experience in the production of organic silicon products

    Pengalaman

    Perusahaan iki duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing produksi produk silikon organik

  • We have a professional sales and service team;

    Tim

    Kita duwe tim penjualan lan layanan profesional;

Informasi paling anyar

warta

news
Ing wayah sore tanggal 20 April, manajer umum perusahaan Zhu Xia, direktur penjualan Zhang Shuangxing lan perwakilan perusahaan Rusia ing China, Ludmila, nganakake forum. Kaloro pihak kasebut nindakake pertukaran jero babagan kerjasama sing luwih jero ing resin silikon ...

Langkah konstruksi agen anti banyu silikon

1. Nyemprot utawa nyikat Lukisan sikat bisa digunakake ing acara nalika permukaan beton, mortar semen lan beton struktur beton, ing endi panyemprotan luwih apik lan permukaan watu, marmer lan granit alus. Sadurunge digunakake, lumahing pondasi kudu dibersihake kanthi tliti, bledug lan bintik lumut sing diambang bakal diresiki, retak lan bolongan kudu disegel lan didandani sadurunge, lan ditempelake lan diisi kanthi kenceng. Nalika sampeyan ...

Properti agen anti banyu silikon

Agen anti banyu silikon duweni rong sifat: adhedhasar banyu lan berminyak. Agen anti banyu silikon adhedhasar banyu ora ana warna utawa kuning muda. Nalika dicampur dadi mortir semen, bisa uga dadi fungsi retarder, agen pangurangi banyu lan agen penguat. Mula, cocog kanggo perawatan anti banyu, tahan lembab lan bukti polusi ing industri konstruksi, dekorasi tembok eksterior, teknik bawah tanah, bangunan antik, wate ...

Perusahaan melu promosi produk

Tanggal 25 Mei, perusahaan nganakake rapat promosi produk 2020. Perusahaan kasebut ngundang para ahli saka Asosiasi Industri Beton China, Asosiasi Industri Organosilicon China, Institut Penelitian Industri Kimia Shandong, lan ing wektu sing padha wakil saka Shanghai, Jiangsu, Sichuan, Hubei, lan Beijing uga melu promosi iki. Ing rapat promosi kasebut, Pak Zhang menehi seri silikon perusahaan kanggo ngusir banyu ...