Babagan Kita

SHANDONG SUNXI NEW MATERIAL CO., LTD

Tim Kita

Kita duwe tim layanan penjualan kimia profesional, kabeh lulusan teknik kimia lan duwe luwih saka 5 taun pengalaman profesional kimia. Sekaligus, kita nyewa pirang-pirang tim ahli kanggo nyedhiyakake model layanan siklus urip 360 derajat. Shandong Sunxi mesthi ngetutake filosofi bisnis inti "pelanggan dhisik, pimpinan teknologi, berorientasi karo wong, kerja tim", lan menehi pelanggan perawatan pribadi ing kabeh tahap pra-sales, in-sales lan after-sales.

Kauntungan Kita

1. Kita duwe tim penjualan lan layanan profesional;

2. Kontrol kualitas sing ketat kanggo njamin tingkat kualifikasi produk luwih saka 99,99%;

3. Rega penjualan langsung pabrik produk silikon organik, ora ana distributor sing entuk bedane; perusahaan kasebut Sinopec, Shandong Luxi, Shandong Jinling, Yantai Wanhua lan agen produk kimia liyane;

4. Perusahaan duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing produksi produk silikon organik, lan nyedhiyakake layanan kanggo pelanggan ing luwih saka 20 negara lan wilayah ing saindenging jagad;

5. Miturut kabutuhan pelanggan, Nindakake kustomisasi produk kanggo nyukupi kebutuhan produk kanggo pelanggan.

Napa Pilih Kita

1 、 Kualitas: Kita duwe lini produksi dhewe. Kita bisa ngontrol produk saka sumber. Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake yen tingkat kualifikasi produk luwih saka 99,99%;

2 、 Layanan: Kita duwe tim penjualan lan layanan profesional, kita bisa nggawe solusi sing ditargetake kanggo masalah pelanggan. Kita wis nyedhiyakake layanan kanggo para pelanggan ing luwih saka 20 negara lan wilayah ing saindenging jagad;

3 、 Kerjasama: Kita minangka agen level pertama Sinopec, Shandong Luxi, Yantai Wanhua lan perusahaan liyane, lan kita duwe hubungan kerja sama sing apik.

Merek Kita

Picture 9

Picture 9

Picture 9

Picture 9

Picture 9

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap