Produk

Benzyl klorida-Bahan kimia sing apik

Katrangan singkat:

metil klorida (metil klorida), uga dikenal minangka metil klorida, bobot molekul 126,56, formula kimia C7H7CL, CAS: 100-44-7, beracun, cairan transparan tanpa warna, iritasi kuat, nyuwek. Iki bisa disalahake ing sebagian besar pelarut organik kayata etanol lan kloroform, kanthi kapadhetan 1096.7kg / m3, lan gampang larut ing pelarut organik kayata etanol lan eter.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

metil klorida (metil klorida), uga dikenal minangka metil klorida, bobot molekul 126,56, formula kimia C7H7CL, CAS: 100-44-7, beracun, cairan transparan tanpa warna, iritasi kuat, nyuwek. Iki bisa disalahake ing sebagian besar pelarut organik kayata etanol lan kloroform, kanthi kapadhetan 1096.7kg / m3, lan gampang larut ing pelarut organik kayata etanol lan eter.

Indeks Produk

Proyek

indeks

Asile pangukuran nyata

Paukuman

Dhuwur-kelas kelas

Produk kelas kapisan

Penampilan

Cairan transparan

Cairan transparan

Kualifikasi

Dimethylformamidew /%

99.9

99.5

99,99

Kualifikasi

Metanol w /%   

0,0010

0,0030

0,0001

Kualifikasi

Unit Hazomatik Chromatikitas (nomer warna platinum-kobalt) ≤

5

10

5

Kualifikasi

Asam (dietung minangka asam format)

w /%  

0,0010

0,0020

0,0002

Kualifikasi

Nilai PH (25, 20%

6.5-8.0

7.58

Kualifikasi

Konduktivitas (25/us / cm

2.0

-

0,57

Kualifikasi

Panganggone produk

Benzyl klorida minangka bahan baku kimia organik penting, lan minangka bahan baku penting kanggo produksi alkohol benzyl, benzil sianida, asam fenilasiat, diphenhydramine hidroklorida, penisilin, trimethoat, lsp. Umume digunakake ing obat-obatan, pewarna, pestisida lan industri liyane. Iki digunakake kanggo ngasilake pyridine beras lan isofoprin ing pestisida; digunakake kanggo ngasilake CNF dispersant, nyebar S-RFL kuning, lan agen pewarna leveling suhu tinggi A-10 ing pewarna.

Pancegahan panyimpenan

Simpen ing gudang sing adhem, berventilasi kanggo gas beracun. Supaya adoh saka sumber geni lan panas. kudu dijaga adoh saka oksidator, aja disimpen bareng. Gunakake fasilitas pencahayaan lan ventilasi sing ora bisa diledhot. Dilarang nggunakake peralatan mekanik lan alat sing gampang dipicu. Area panyimpenan kudu dilengkapi peralatan perawatan darurat kebocoran.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita