Produk

Kalsium klorida-Bahan kimia sing apik

Katrangan singkat:

Kalsium klorida minangka zat kimia sing kasusun saka klorin lan kalsium. Formula kimia yaiku CaCl2, CAS: 10043-52-4, rada pait. Iki minangka halida ionik, putih, potongan utawa partikel sing atos ing suhu kamar.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Kalsium klorida minangka zat kimia sing kasusun saka klorin lan kalsium. Formula kimia yaiku CaCl2, CAS: 10043-52-4, rada pait. Iki minangka halida ionik, putih, potongan utawa partikel sing atos ing suhu kamar.

Indeks Produk

Konten: 94%

Aplikasi produk

Kalsium klorida anhidrat bisa digunakake minangka bahan kimia multi-tujuan, agen dehidrasi, kayata kanggo pangatusan nitrogen, oksigen, hidrogen, hidrogen klorida, belerang dioksida lan gas liyane, ing produksi alkohol, ester, resin eter lan propilena sing digunakake minangka agen dehidrasi. Larutan banyu kalsium klorida minangka kulkas penting kanggo lemari es lan es. Iki bisa nyepetake pengerasan beton lan nambah resistensi adhem mortir ing infrastruktur. Iki minangka antijamur bangunan lan koagulan. Digunakake minangka agen anti-fogging ing plabuhan, kolektor bledug ing dalan, lan tahan api kain. Digunakake minangka agen protèktif lan nyaring kanggo metalurgi aluminium-magnesium. Agen Precipitating kanggo produksi pigmen tlaga. Digunakake minangka bahan baku kanggo ngolah kertas lan deinking kertas lan produksi uyah kalsium. Larutan banyu kalsium klorida minangka tahan api sing apik. Uga bisa digunakake ing produksi barium klorida, perawatan banyu ketel, nyiyapake kalsium logam, ukuran kain, perawatan dalan, perawatan batubara, samak, obat, lsp.

Prakara sing kudu digatekake

panyimpenan sing disegel lan garing. Bisa dikemas ing kanthong plastik sing ditenun nganggo tas anyaman minangka jas njaba.

Spesifikasi pengepakan: 25 Kg, pengepakan tas ton.

Kondisi panyimpenan lan transportasi: Simpen ing gudang sing adhem lan berventilasi. Supaya adoh saka sumber geni lan panas. Entuk lan nyopot kanthi entheng nalika nangani supaya paket tetep utuh.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita