Riwayat Perusahaan

2020

Ing taun 2020, perusahaan kasebut mboko sithik bakal mbentuk struktur ing ngendi Shandong Sunxi lan Shanghai Sunxi utamane melu bisnis impor lan ekspor, lan mbentuk model penjualan produk kimia adhedhasar Shanghai Sunspeed.

2018

Ing taun 2018, Shanghai Sunxi didegake, utamane kanggo bisnis ekspor produk.

2017

Ing 2017, resin silikon metil produk perusahaan nyumbang 12% pasar domestik;

2015

Ing 2015, resin silikon metil produk perusahaan nyumbang 8% saka pasar domestik;

2014

Ing 2014, Shanghai Sunspeed didegake lan dadi agen Shandong Luxi, Shandong Dongyue, lan Jiangxi Xinghuo, kanthi bertahap ningkatake sistem produk produk kimia;

2012

Ing 2012, Shandong Sunxi didegake kanggo mbentuk sistem produk sing fokus ing produk silikon;