Hubungi Kita

SHANDONG SUNXI NEW MATERIAL CO., LTD

Alamat

No.1009, Bangunan1, Kantor Xingmei, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Liaocheng, Provinsi Shandong, China

Telpon

Sales: 0086-635-7130631

Dhukungan: 0086-15095082861

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita