Produk

  • Polyacrylamide PAM-Water soluble linear polymer

    Polimer linier larut PAM-Water Polyacrylamide

    PAM Polyacrylamide minangka polimer linear larut banyu sing disintesis kanthi polimerisasi tingkat tinggi, CAS: 9003-50-8, gampang larut ing banyu, meh ora larut ing benzena, eter, lipid, lan pelarut organik umum liyane. Bobot molekul polyacrylamide kisaran 4 nganti 20 yuta, lan tampilan produke bubuk putih, sing gampang bosok nalika suhu luwih saka 120 ° C.

  • Hydrogen peroxide-Medical disinfection

    Hidrogen peroksida-Disinfeksi medis

    Formula kimia hidrogen peroksida yaiku H₂O₂, umume diarani hidrogen peroksida. Penampilan minangka cairan tanpa warna lan transparan. Iki minangka oksidan sing kuwat, larut ing banyu, alkohol lan eter, nanging ora larut ing benzena lan eter minyak bumi. CAS: 7722-84-1.

  • Sodium Dichloroisocyanurate

    Natrium Dichloroisocyanurate

    Sodium dichloroisocyanurate minangka bubuk putih utawa padhet granular. Iki minangka spektrum sing paling jembar, efisiensi tinggi lan disinfektan aman ing antarane fungisida oksidasi, lan uga produk utama asam isokyanurik klorida

  • Sodium hypochlorite-Spectral bactericide

    Bakteri pembunuh natrium hipoklorit-Spektral

    Sodium hypochlorite minangka sejenis bakterisida kanthi spektrum, kandungan klorin sing efektif yaiku 11%, produk kasebut ora gampang kobong, bisa korosif, bisa nyebabake kobongan manungsa, lan kepekaan.CAS : 7681-52-9.