Produk

  • Organic-Fine chemicals-Tetrachloroethylene

    Bahan kimia organik-apik-Tetrachlorethylene

    Perchlorethylene, bahan kimia organik, minangka cairan sing ora gampang kobong ing suhu kamar. Gampang volatil lan duwe rasa manis sing pedhes. Ora larut ing banyu, nanging ora bisa ditemokake ing pelarut organik kayata etanol lan eter. Alias: perchlorethylene, formula molekul: C₂Cl4, CAS: 127-18-4.

  • Alkaline cleaning agent-Sodium hydroxide

    Agen pembersih alkali-Natrium hidroksida

    Sodium hidroksida, rumus kimia yaiku NaOH, sing umume dikenal minangka soda kaustik, soda kaustik, soda kaustik, minangka alkali korosif sing kuat, umume awujud serpihan utawa partikel, kanthi sifat es krim, CAS: 1310-73 -2. Natrium hidroksida bisa digunakake minangka agen pembersih alkali ing perawatan banyu. Iki larut ing etanol lan gliserin; ora larut ing propanol lan eter.

  • Chemical raw materials-Cyclohexanone

    Bahan baku kimia-Cyclohexanone

    Cyclohexanone, senyawa organik, minangka keton siklik jenuh kang atom karbonil karbonat kalebu ing cincin enem-anggota. Formula molekul: C6H10O, CAS: 108-94-1. Cairan transparan kuning kuning tanpa warna utawa iritasi sing kuat. Flammable, kena panas sing gedhe, nyala-nyala mbukak bisa uga nyebabake bebaya kobong. Reaksi kasebut kanthi kuat nalika kena oksidan. Rada larut ing banyu, ora bisa ditemokake ing pelarut organik kayata alkohol, eter, benzena, aseton, lsp.

  • Benzyl chloride-Fine chemicals

    Benzyl klorida-Bahan kimia sing apik

    metil klorida (metil klorida), uga dikenal minangka metil klorida, bobot molekul 126,56, formula kimia C7H7CL, CAS: 100-44-7, beracun, cairan transparan tanpa warna, iritasi kuat, nyuwek. Iki bisa disalahake ing sebagian besar pelarut organik kayata etanol lan kloroform, kanthi kapadhetan 1096.7kg / m3, lan gampang larut ing pelarut organik kayata etanol lan eter.

  • Dimethyl formamide-Organic Solvent

    Dimethyl formamide-Organic Solvent

    Dimethylformamide (DMF) minangka cairan tanpa warna lan transparan, sing bisa ditindakake kanthi banyu lan pelarut organik. Alias: DMF, formula molekul: HCON (CH₃) ₂, CAS: 68-12-2, minangka pelarut organik sing penting.

  • Benzyl alcohol-Fine chemicals

    Benzyl alkohol-Bahan kimia sing apik

    Alkohol benzyl minangka salah sawijining alkohol aromatik sing paling gampang lan bisa dianggep minangka metanol sing diganti karo fenil. Formula molekul C7H8O, CAS: 100-51-6. Cairan tanpa warna kanthi mambu aromatik.

  • Dichloromethane-Fine chemicals

    Bahan kimia dichloromethane-Fine

    Dichloromethane, dichloromethane, formula molekul CH2Cl2, bobot molekul 84.93, CAS: 75-09-2. Cairan transparan tanpa warna kanthi ambu ora enak sing padha karo eter. Rada larut ing banyu, larut ing etanol lan eter. Iki minangka pelarut sing umob rendah sing ora gampang kobong, asring digunakake kanggo ngganti eter minyak bumi, eter, lsp.

  • Chloromethane-Fine chemicals

    Bahan kimia klorometana-Fine

    1. Deskripsi produk: Metil klorida (metil klorida), uga dikenal minangka metil klorida, duwe bobot molekul 50,49 lan formula kimia CH3Cl. Iki minangka gas sing ora ana warna lan gampang dicair. Disimpen ing botol baja sawise cairfaksi bertekanan. Iki minangka halida organik. Rada larut ing banyu, gampang larut ing kloroform, eter, etanol lan aseton. Iku gampang kobong, mbledhos, lan cukup mbebayani. Ora korosif.

  • Sodium Formate-Fine chemicals

    Natrium Formate-Bahan kimia sing apik

    Sodium formate, uga dikenal minangka sodium formate, minangka bubuk granular putih utawa kristal. Hygroscopic lan duwe mambu asam format sing sithik. Iki larut ing banyu lan gliserin, rada larut ing etanol, lan ora larut ing eter.

  • Formic acid-Fine chemicals

    Bahan kimia asam-Bahan kimia

    Asam formic, uga dikenal minangka asam format, minangka cairan wasap sing ora ana warna lan transparan kanthi rasa asam sing pedhes, korosif, lan gampang ngobong. Bisa disalahake kanthi sewenang-wenang karo banyu, etanol, eter lan gliserin, ora kena pengaruh karo pelarut organik polar, lan nduweni kelarutan tartamtu ing hidrokarbon. Asam formic duwe sifat asam lan aldehida.

  • Calcium chloride-Fine chemicals

    Kalsium klorida-Bahan kimia sing apik

    Kalsium klorida minangka zat kimia sing kasusun saka klorin lan kalsium. Formula kimia yaiku CaCl2, CAS: 10043-52-4, rada pait. Iki minangka halida ionik, putih, potongan utawa partikel sing atos ing suhu kamar.