Produk

Oli hidrolik silikon emulsi-Hidrolik

Katrangan singkat:

LH M anti-nganggo oli hidrolik (biasa) digawe saka minyak lan bahan aditif bermutu tinggi, lan dicampur karo level teknologi canggih internasional. Bisa digunakake ing industri, mesin lan peralatan kapal lan seluler. Pelumasan sistem hidrolik tekanan menengah lan rendah. Produk iki diklasifikasikake dadi 32, 46, 68, 100, 150 sasmita miturut viskositas kinematik ing 40 ° C.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

LH M anti-nganggo oli hidrolik (biasa) digawe saka minyak lan bahan aditif bermutu tinggi, lan dicampur karo level teknologi canggih internasional. Bisa digunakake ing industri, mesin lan peralatan kapal lan seluler. Pelumasan sistem hidrolik tekanan menengah lan rendah. Produk iki diklasifikasikake dadi 32, 46, 68, 100, 150 sasmita miturut viskositas kinematik ing 40 ° C.

Indikator teknis

Kelas viskositas

32

46

68

Viskositas kinematik (40 ℃) , mm2 / s

33,40

46.64

67,99

Titik flash (bukaan) , ℃

218

238

245

Pour point , ℃

-15

-12

-9

Fitur produk

1. Kinerja anti-nyandhang sing apik, kanthi efektif nyuda pompa hidrolik lan ndawakake umur operasi pompa lan sistem;

2. Stabilitas oksidasi sing apik;

3. Kinerja anti-karat lan anti karat sing apik;

4. Kinerja anti-karat lan anti karat sing apik;

5. Kinerja anti-emulsifikasi sing apik;

6. Kinerja anti-busa sing apik;

Sing nomer papat, spesifikasi teknis: produk kasebut memenuhi spesifikasi ing ngisor iki GB11118.1;

Lingkup aplikasi

(1) Oli hidrolik anti-nganggo biasane digunakake ing sistem hidrolik pompa tugas berat, tekanan menengah lan tekanan tinggi, pompa plunger lan pompa gir.

(2) Sistem hidrolik sing digunakake kanggo mesin konstruksi tekanan menengah lan tinggi, peralatan lan kendaraan impor. Kayata sistem hidrolik kayata alat mesin kontrol numerik komputer, mesin trowongan trowongan, crane crawler, backhoe hidrolik lan gunting batu bara.

(3) Saliyane sistem hidrolik tekanan menengah lan dhuwur sing cocog kanggo macem-macem pompa hidrolik, iki uga bisa digunakake kanggo pelumasan gir industri kanthi beban menengah. Suhu lingkungan aplikasi yaiku -10 ℃ -40 ℃.

Spesifikasi pengepakan

Drum plastik 18L, drum besi 200L.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita