Produk

Agen kopling Isothiazolinone-Silikon

Katrangan singkat:

Isothiazolinone tumindak minangka pembunuh kanthi ngilangi ikatan antara bakteri lan protein alga. Bisa disalahake nganggo klorin lan surfaktan anionik, kationik lan nonionik.


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

Isothiazolinone tumindak minangka pembunuh kanthi ngilangi ikatan antara bakteri lan protein alga. Bisa disalahake nganggo klorin lan surfaktan anionik, kationik lan nonionik.

Indikator teknis

Progect

indeks

GB / T 3657-2017

JinisⅠ

JinisⅡ

Penampilan

cairan transparan kuning utawa kuning-ijo cahya

cairan transparan kuning utawa kuning-ijo cahya

Konten prakara aktif /%

14.0 ~ 15.0

≥2.0

PH (solusi asli)

2.0 ~ 4.0

2.0 ~ 5.0

Kapadhetan (20 ℃) / g · cm-3

1.24-1.32

1.03

CMI / MI (masspercentage)

2,5 ~ 3.4

2,5 ~ 3.4

Cara nggunakake

Isothiazolinone minangka spektrum sing amba, efisiensi tinggi, keracunan rendah, bioksida non-oksidasi. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan minyak, pembuatan kertas, pestisida, nglereni minyak, kulit, tinta, pewarna, samak lan industri liyane.

cara nggunakake

Nalika produk isothiazolinone digunakake minangka agen stripping slime, dosis kasebut 150-300mg / l; nalika digunakake minangka fungisida, diwenehake saben 3-7 dina, lan dosis 80-100mg / L. Bisa digunakake bebarengan karo fungisida oksidasi kayata klorin, lan ora bisa digunakake ing sistem banyu adhem sing ngemot sulfida. Gabungan isothiazolinone lan uyah amonium kuater duwe efek sing luwih apik. Nalika isothiazolinone digunakake minangka agen bakterisida lan antijamur industri, konsentrasi umum yaiku 0,05-0,4%.

kemasan lan panyimpenan

Isothiazolinone dikemas ing tong plastik, 25kg per barel utawa ditemtokake miturut sarat pangguna; disimpen ing papan sing adhem ing njero ruangan, wektu panyimpenan sepuluh wulan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita