Produk

  • Adblue Lubricating Oil(Diesel exhaust fluid)

    Minyak Pelumasan Adblue (Cairan knalpot diesel)

    Jeneng ilmiah urea kendaraan yaiku cairan perawatan gas buang mesin diesel. Digunakake ing mesin diesel. Minangka konsumsi sing kudu digunakake ing teknologi SCR kanggo nyuda polusi nitrogen oksida ing knalpot kendaraan solar. Komposisine yaiku urea kemurnian tinggi 32,5% lan banyu deionisasi 67,5%.

  • Lubricating Gear Oil-Multi effect long-acting grease

    Pelumas Gear Minyak-pelumas efek jangka panjang

    Minyak gear utamane adhedhasar minyak dhasar minyak pelumas minyak utawa minyak pelumas sintetis, lan minyak pelumas penting sing disiapake kanthi nambah agen anti anti tekanan lan agen minyak. Digunakake ing macem-macem transmisi gir kanggo nyegah nyandhang permukaan gigi, goresan, sinter, lan liya-liyane, kanggo nambah umur layanan lan ningkatake efisiensi transmisi daya.

  • Grease Lubricating oil-Multi effect long-acting grease

    Pelumas minyak pelumas - Multi efek pelumas tumindak dawa

    Lemak adhedhasar lithium digawe saka sabun lithium asam lemak alami minyak pelincir petroleum kenthel utawa minyak pelumas sintetis. Titik gulung luwih dhuwur tinimbang 180 ℃, lan bisa digunakake udakara 120 ℃ suwene. Iki nduweni ketahanan banyu sing apik, stabilitas mekanik lan stabilitas kimia. Kemampuan sabun lithium sing kenthel kuat. Agen tekanan ekstrem ditambahake ing pelumas kanggo nyegah karat. Sawise aditif, digawe dadi lemak umur pirang-pirang efek.

  • Hydrogen silicone oil emulsion-Hydraulic oil

    Oli hidrolik silikon emulsi-Hidrolik

    LH M anti-nganggo oli hidrolik (biasa) digawe saka minyak lan bahan aditif bermutu tinggi, lan dicampur karo level teknologi canggih internasional. Bisa digunakake ing industri, mesin lan peralatan kapal lan seluler. Pelumasan sistem hidrolik tekanan menengah lan rendah. Produk iki diklasifikasikake dadi 32, 46, 68, 100, 150 sasmita miturut viskositas kinematik ing 40 ° C.