Produk

Methyl dichlorosilane

Katrangan singkat:

Dichloromethylsilane duwe formula kimia CH₄Cl₂Si lan bobot molekul 115,03. Cairan tanpa warna, kumelun ing udhara sing lembab, ambu ora enak, gampang disedhot. Larut ing benzena, eter lan heptane. Sangat beracun lan bisa dibakar. Disiapake kanthi reaksi metil klorida, bubuk silikon lan tembaga.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Dichloromethylsilane duwe formula kimia CH₄Cl₂Si lan bobot molekul 115,03. Cairan tanpa warna, kumelun ing udhara sing lembab, ambu ora enak, gampang disedhot. Larut ing benzena, eter lan heptane. Sangat beracun lan bisa dibakar. Disiapake kanthi reaksi metil klorida, bubuk silikon lan tembaga.

CAS: 75-54-7 EINECS: 200-877-1 Formula kimia: CH₄Cl₂Si Bobot molekul: 115.03

Sipat fisik lan kimia

1. Properti: cairan tanpa warna, kumelun ing udhara lembab, ambu ora enak, gampang diombe.

2. Titik lebur (℃): -93

Fungsi lan tujuan

Metil klorida lan bubuk silikon langsung disintesis nalika ana katalis klorida klorida ing langkah sabanjure kanggo ngasilake campuran methylchlorosilane, sing dimurnekake kanthi distilasi kanggo entuk produk dimethyldichlorosilane, banjur dipisahake lan dimurnekake kanthi distilasi vakum.

Panyimpenan lan Transportasi

1. Digunakake kanggo nyiyapake minyak silikon sing ana hidrogen, uga digunakake kanggo perawatan kain, agen anti banyu, lsp.

2. Digunakake ing produksi senyawa silikon.

Pancegahan Panyimpenan

Simpen ing gudang sing adhem, garing lan berventilasi apik. Geni dhuwur, sumber panas, suhu panyimpenan ora luwih saka 25 ℃, suhu relatif ora luwih saka 75%, kemasan kudu disegel lan dijaga supaya ora asor. Sampeyan kudu disimpen kanthi kapisah saka oksidan lan asam, lan aja nganti dicampur campuran. Gunakake fasilitas pencahayaan lan ventilasi sing ora bisa diledhot. Dilarang nggunakake peralatan mekanik lan alat sing gampang dipicu. Area panyimpenan kudu dilengkapi peralatan perawatan darurat kebocoran lan bahan panyimpenan sing cocog.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita