Produk

  • chemical industry-Methyl trichlorosilane

    industri kimia-Methyl trichlorosilane

    Methyl trichlorosilane minangka jinis produksi macem-macem senyawa organosilicon. Iki minangka bahan baku utama kanggo produksi obat-obatan banyu, ireng karbon putih sing diwadahi, resin silikon metil lan polysiloxane. Kanthi gampang molah malih, suhu iki ora stabil banget, lan gampang ngasilake asam klorida lan zat bubuk putih sing kena banyu. Gampang diurai nalika dadi panas lan ngasilake hidrogen klorida.

  • Methyl triethoxysilane-Silicone rubber crosslinking agent

    Methyl triethoxysilane-Agen silang karet silikon

    Methyl triethoxysilane dipikolehi kanthi reaksi metil trichlorosilane karo etanol ing pelarut. Ora larut ing banyu, larut ing etanol, aseton, eter, lsp. CAS: 2031-67-6 Formula molekul: C7H18O3Si

  • Methyl methoxy silane-Surface treatment agent

    Agen perawatan metil-methoxy silane-lumahing

    Pambuka produk: Methyl trimethoxysilane minangka bahan kimia sing rumus molekul yaiku CH3Si (CH3O) 3. Umume digunakake minangka agen silang kanggo karet silikon tervulkanisasi suhu ruangan, uga agen perawatan permukaan kanggo serat kaca lan laminasi plastik sing dikuatake. Agen perawatan eksternal.

  • Methyl dichlorosilane

    Methyl dichlorosilane

    Dichloromethylsilane duwe formula kimia CH₄Cl₂Si lan bobot molekul 115,03. Cairan tanpa warna, kumelun ing udhara sing lembab, ambu ora enak, gampang disedhot. Larut ing benzena, eter lan heptane. Sangat beracun lan bisa dibakar. Disiapake kanthi reaksi metil klorida, bubuk silikon lan tembaga.

  • Methyl Silicone Resin(Methyl silica gel/Methyl silicic acid)

    Resin silikon metil (gel silika metil / asam silikat metil)

    1. Resin silikon metil (gel metil silika / asam silikat metil) ditapis kanthi hidrolisis, ngumbah banyu lan dehidrasi sentrifugal metil triklorosilane.

    2. Resin silikon metil (gel metil silika / asam silikat metil) nduweni performa hidrofobik sing apik.

    3. Produk kita tundhuk karo standar industri petrokimia lan ngontrol konten produk, konten silikon basis garing, kelarutan silikon garing, asam lan indikator liyane.