warta

  • Langkah konstruksi agen anti banyu silikon

    1. Nyemprot utawa nyikat Lukisan sikat bisa digunakake ing acara nalika permukaan beton, mortar semen lan beton struktur beton, ing endi panyemprotan luwih apik lan permukaan watu, marmer lan granit alus. Sadurunge digunakake, permukaan dhasar bakal tliti ...
    Waca liyane
  • Properti agen anti banyu silikon

    Agen anti banyu silikon duweni rong sifat: adhedhasar banyu lan berminyak. Agen anti banyu silikon adhedhasar banyu ora ana warna utawa kuning muda. Nalika dicampur dadi mortir semen, bisa uga dadi fungsi retarder, agen pangurangi banyu lan agen penguat. Mula, iku cocog kanggo waterpr ...
    Waca liyane
  • The company participates in product promotion

    Perusahaan melu promosi produk

    Tanggal 25 Mei, perusahaan nganakake rapat promosi produk 2020. Perusahaan kasebut ngundang para ahli saka Asosiasi Industri Beton China, Asosiasi Industri Organosilicon China, Institut Penelitian Industri Kimia Shandong, lan ing wektu sing padha wakil pelanggan saka Shanghai, Jiangsu, Sich ...
    Waca liyane
  • Ngomong babagan proses DMF

    Bisa uga ana rong cara becik kanggo produksi dimethylformamide DMF. Proses dehidrogenasi metanol rong langkah minangka proses siji-langkah anyar kanggo sintesis metil formate sing dikembangake dening Southwest Research Institute of Chemical Industry saka mantan Ministry of Chemical Indus ...
    Waca liyane
  • Warta Industri Silikon

    Nggoleki wulan Juni, kanthi macem-macem berita, pasar silikon wiwit mlebu saluran munggah. Bahan Anyar Shandong Shengxi percaya manawa ana sebab utama kenaikan harga produk silikon asam metil silikat, resin silikon metil, agen anti banyu, lan s ...
    Waca liyane
  • Pancegahan kanggo proses produksi sodium metil silikat lan agen kalium silikat silikat organik anti banyu

    Akeh pelanggan bakal nemoni akeh masalah sajrone nggunakake metil silicate kanggo ngasilake agen kalis banyu silikat silikat silikat kalium metil, kayata: cara milih peralatan, proses apa, lan apa sing kudu digatekake. Kita bakal nerangake ...
    Waca liyane
  • Customer visit

    Kunjungan pelanggan

    Ing wayah sore tanggal 20 April, manajer umum perusahaan Zhu Xia, direktur penjualan Zhang Shuangxing lan perwakilan perusahaan Rusia ing China, Ludmila, nganakake forum. Kaloro pihak kasebut nindakake pertukaran jero babagan kerjasama sing luwih jero ing resin silikon ...
    Waca liyane