warta

1. Nyemprot utawa nyikat
Lukisan sikat bisa digunakake ing acara sing permukaan beton, mortar semen lan struktur precast beton atos, ing endi panyemprotan luwih apik lan permukaan watu, marmer lan granit alus.
Sadurunge digunakake, lumahing pondasi kudu dibersihake kanthi tliti, bledug lan bintik lumut sing diambang bakal diresiki, retak lan bolongan kudu disegel lan didandani sadurunge, lan ditempelake lan diisi kanthi kenceng.
Yen digunakake, agen anti banyu organosilicon bakal digunakake terus-terusan lan terus-terusan ing permukaan basa garing (permukaan tembok) kaping telu nganggo sprayer utawa sikat pertanian. Mesthi ora ana intermiten ing tengah. Saben kilogram bisa nyemprotake 5m ing tembok. Konstruksi kasebut ora kena diserang udan 24 jam sawise konstruksi. Konstruksi bakal mandheg nalika suhu ngisor 4 ℃, lan permukaan dhasar kudu garing sajrone konstruksi. Nduwe efek hidrofobik sajrone 24 jam ing suhu normal, lan efek luwih apik sawise seminggu, lan wektu nambani luwih dawa ing musim salju.
2. Tambah mortir semen
Ngresiki permukaan dhasar, ngresiki rereget minyak lan awu sing ngambang, copot lapisan sing tiba, lan segel retak nganggo bahan sing fleksibel.

Deskripsi tambahan kanggo agen anti banyu silikon
Agen anti banyu silikon minangka agen anti banyu efisiensi tinggi sing disintesis dening alkana alkana. Iki nduweni afinitas sing apik kanggo akeh bahan bangunan, utamane bahan bangunan silikat. Bisa nggawe polimerisasi karo karbon dioksida ing udhara kanggo mbentuk lapisan membran anti banyu silikon, sing nduweni permeabilitas banyu sing apik. Iki minangka bahan anti banyu efisiensi berkualitas tinggi lan murah kanggo bahan bangunan. Wis akeh digunakake ing konstruksi, ndandani omah, bahan bangunan, dekorasi eksternal lan industri liyane ing China.
Kinerja lan karakteristik agen anti banyu silikon ora cair utawa cair kuning cahya, ora beracun, ora gampang owah, ora beracun (metanol, benzena, luwih tipis), alkalin, gampang sesambungan karo karbon dioksida lan nggawe film silikon jaringan polimer. Nduweni ciri performa anti banyu sing apik, umur kerja sing dawa, tahan asam lan alkali, anti polusi, anti pelapukan, ora ana korosi kanggo penguatan, ekspansi, lan bisa menehi ganti rugi nyuda mortir lan beton. Iki dipuji dening mayoritas pangguna amarga regane murah lan konstruksi sing trep.


Wektu kiriman: Aug-25-2021