warta

Agen anti banyu silikon duweni rong sifat: adhedhasar banyu lan berminyak. Agen anti banyu silikon adhedhasar banyu ora ana warna utawa kuning muda. Nalika dicampur dadi mortir semen, bisa uga dadi fungsi retarder, agen pangurangi banyu lan agen penguat. Mula cocog kanggo perawatan industri konstruksi anti banyu, tahan lembab lan tahan polusi, dekorasi tembok eksterior, rekayasa lemah, bangunan antik, kolam banyu, bata lan ubin, semen, produk gypsum, bahan isolasi termal kanthi perlite minangka utama atap material lan pedesaan. Agen anti banyu silikon berminyak transparan. Umume digunakake kanggo glas, ubin keramik, jubin, keramik, lsp. Bisa diencerke karo sawetara pelarut, sing gampang digunakake.
Prinsip pengusir banyu
Prinsip pengusir banyu susu silikon: nalika susu polysilicon digawe panas nganti luwih saka 140 derajat, polysiloxane didadekake siji ing kain kasebut. Klompok hidrofobik yaiku CH3, lan atom silikon lan atom oksigen saka emulsi minyak silikon wujud valensi lan ikatan hidrogen kanthi sawetara atom ing serat, saengga uap banyu lan hawa bisa ngliwati kain lan tetesan banyu ora bisa nembus. Hidroksil sisih ndhuwur emulsi minyak silikon dicampur karo minyak silikon hidrogenasi, yaiku ikatan minyak silikon hidrogenasi hidrolisis dadi Si.H, lan dehidrasi kanggo nggawe molekul rantai dawa kanthi gugus hidroksil sing diakhiri karo hidroksil . Molekul dadi luwih gedhe, alus lan nambah repellency banyu. Minyak silikon lan hidrogen sing ngemot minyak silikon dilebokake ing permukaan kain 150-180 ℃ kanggo mbentuk film resin polyorganosiloxane sing ora larut ing banyu lan pelarut. Methyl ing struktur silane madhep metu, nyebabake repellency banyu, discontinuity membran lan permeabilitas udara.
Lingkup aplikasi
Bisa digunakake ing tembok internal lan eksternal saka macem-macem bangunan, utamane kanggo ngrampungake masalah jamur ruangan njero ruangan sing ana banyu rembulan saka tembok wetan lan tembok sisih Lor omah sipil. Kajaba iku, bisa uga digunakake kanggo perawatan tahan lembab lan jamur sadurunge dekorasi ruangan, anti polusi, reresik, pelapukan lan perawatan udan asam ing tembok internal lan eksternal tanduran industri, uga wadhuk, menara banyu, wadhuk Karya tahan banyu pabrik perawatan limbah lan saluran pertanian lan saluran irigasi; Iki uga ditrapake kanggo bangunan kuno, tablet watu, ubin keramik, buku lan arsip, ruang instrumen presisi, ruangan komputer, transformasi listrik lan ruang distribusi, gudang, lsp.


Wektu kiriman: Aug-25-2021