warta

Tanggal 25 Mei, perusahaan nganakake rapat promosi produk 2020. Perusahaan kasebut ngundang para ahli saka Asosiasi Industri Beton China, Asosiasi Industri Organosilicon China, Institut Penelitian Industri Kimia Shandong, lan ing wektu sing padha wakil saka Shanghai, Jiangsu, Sichuan, Hubei, lan Beijing uga melu promosi iki.
Ing rapat promosi kasebut, Pak Zhang menehi seri produk silikon perusahaan kanggo obat-obatan banyu kayata asam silikat silikat, silikat metil silikat, silikat kalium metil, silikon polimetil triethoxy, lsp, lan produk kimia sing apik kayata alkohol benzyl, asam Formic , sodium formate, dimethylformamide, sodium hidroksida, lsp. dijlentrehake kanthi cara sing sederhana saka mekanisme reaksi produk, panggunaan produk, lan pancegahan.
Sawetara ahli wis ngembangake pangembangan industri produk lan tren industri, lan nyedhiyakake syarat pangembangan anyar kanggo perusahaan: kanggo ngiyatake proses jero produk lan ngrampungake kebutuhan pelanggan kanthi luwih apik.


Wektu kiriman: Jul-15-2021