Produk

Klorida Aluminium Poli (PAC)

Katrangan singkat:

Polaluminium klorida (Cekakan Poly Aluminium klorida PAC), CAS: 1327-41-9, minangka jinis pemurni banyu polimer anorganik anyar. Gampang larut ing banyu. Proses hidrolisis diiringi proses fisik lan kimia kayata kondensasi elektrokimia, adsorpsi lan presipitasi. Efek pemurnian banyu luwih unggul tinimbang pemurni banyu molekul tradhisional kayata aluminium sulfida, ferric chloride, ferrous sulfate lan alum.


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

Polaluminium klorida (Cekakan Poly Aluminium klorida PAC), CAS: 1327-41-9, minangka jinis pemurni banyu polimer anorganik anyar. Gampang larut ing banyu. Proses hidrolisis diiringi proses fisik lan kimia kayata kondensasi elektrokimia, adsorpsi lan presipitasi. Efek pemurnian banyu luwih unggul tinimbang pemurni banyu molekul tradhisional kayata aluminium sulfida, ferric chloride, ferrous sulfate lan alum.

Indikator teknis polaluminum klorida

Indeks

GB15892—2009

GB / T22627-2008

Tingkat perawatan banyu ngombe

Tingkat perawatan limbah

Cairan

padhet

Cairan

padhet

Alumina (AI2O3)% ≥

10

30

6

28

Dhasar%

40-90

30-95

Kapadhetan (20 ℃) / (g / cm3) ≥

1.12

-

1.10

-

Perkara sing ora larut% ≤

0,2

0,6

0,5

1.5

PHvalue (solusi 10g / Laqueous)

3.5--5.0

3.5--5.0

fitur produk

1) Polyaluminum klorida nduweni struktur molekul gedhe, kapasitas adsorpsi sing kuat, dosis murah lan biaya pangolahan sing murah.

2) Iki nduweni kelarutan lan aktivitas sing apik. Kembang alum sing digawe kanthi aglomerasi ing awak banyu gedhe, endhepan cepet, lan kapasitas pemurnian 2-3 kali luwih gedhe tinimbang flocculants anorganik liyane.

3) Adaptasi sing kuat lan ora kena pengaruh karo nilai pH lan suhu awak banyu. Banyu mentah sing diresiki wis tekan standar banyu ngombe nasional. Sawise diobati, kandhungan kation lan anion sithik, sing migunani kanggo pangobatan pertukaran ion lan nyiyapake banyu sing murni.

4) Kurang korosif lan gampang dioperasikake, sing bisa nambah intensitas tenaga kerja lan kondisi kerja proses dosis.

5) Efek koagulasi sing apik bisa ditindakake kanggo banyu mentah kanthi polusi parah utawa kurang kekeruhan, kekeruhan dhuwur lan kroma sing dhuwur.

6) Nalika suhu banyu kurang, efek koagulasi sing stabil isih bisa dijaga.

7) Pembentukan alum cepet; partikel gedhe lan abot, kinerja presipitasi apik, lan dosis umume luwih murah tinimbang aluminium sulfat.

8) Rentang nilai pH sing cocog jembar, ing antarane 5-9, nalika dosis sing gedhe banget, ora bakal nyebabake efek kerusuhan banyu kaya aluminium sulfat.

9) alkalinitas luwih dhuwur tinimbang uyah aluminium lan uyah wesi liyane, mula efek korosif cairan kimia ing peralatan kasebut sithik, lan pH lan alkalinitas banyu sawise perawatan mudhun kurang.

cara nggunakake

1) Simpen ing sinar srengenge sing garing lan ora langsung, gudang sing duwe ventilasi apik, lan aja dicampur karo bahan kimia alkalin sing kuwat.

2) Produk cair diangkut menyang gudang kanthi tanker utawa tong kemasan, lan bisa ditambah langsung kaya sing dibutuhake utawa diencerke 1-3 kali nalika digunakake; nalika produk padhet digunakake, bisa diencerke banyu kanggo mbentuk konten alumina 5% -10 miturut kabutuhan asline. Solusi%, liwat sistem dosis (kayata pompa metering) utawa langsung ditambahake ing banyu sing bakal diobati. Cara encer khusus yaiku: pour banyu resik menyang tank pembubaran (kolam) miturut jumlah sing diitung, uripake aduk, wenehake bubuk polaluminum klorida menyang banyu miturut jumlah sing diwilang, lan aduk nganti produk bubar bubar. Solusi sing dipikolehi saiki bisa ditambahake ing banyu sing bakal diobati utawa disimpen kanggo digunakake mengko.

bungkus polaluminum klorida lan pancegahan

1) Kantong anyaman plastik padhet kanggo panggunaan eksternal, kanthi film plastik ing njero, sing bobote 25kg, lan kemasan ora diregani utawa digunakake maneh; tanker cair diangkut utawa disimpen ing ton tong kemasan.

2) Produk kasebut kudu disimpen ing njero ruangan ing papan sing garing, berventilasi, lan adhem. Ati-ati nalika mbukak lan mbongkar. Jaga tas kemasan tetep resik lan rapi tanpa karusakan. Sawise rusak, produk gampang nyedhot kelembapan.

3) Umur rak saka produk padhet rong taun, lan umur cairan umur setengah taun. Sawise padhet nyerep kelembapan, ora bakal mengaruhi panggunaan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita