Produk

  • Organic-Fine chemicals-Tetrachloroethylene

    Bahan kimia organik-apik-Tetrachlorethylene

    Perchlorethylene, bahan kimia organik, minangka cairan sing ora gampang kobong ing suhu kamar. Gampang volatil lan duwe rasa manis sing pedhes. Ora larut ing banyu, nanging ora bisa ditemokake ing pelarut organik kayata etanol lan eter. Alias: perchlorethylene, formula molekul: C₂Cl4, CAS: 127-18-4.

  • chemical industry-Methyl trichlorosilane

    industri kimia-Methyl trichlorosilane

    Methyl trichlorosilane minangka jinis produksi macem-macem senyawa organosilicon. Iki minangka bahan baku utama kanggo produksi obat-obatan banyu, ireng karbon putih sing diwadahi, resin silikon metil lan polysiloxane. Kanthi gampang molah malih, suhu iki ora stabil banget, lan gampang ngasilake asam klorida lan zat bubuk putih sing kena banyu. Gampang diurai nalika dadi panas lan ngasilake hidrogen klorida.

  • Methyl triethoxysilane-Silicone rubber crosslinking agent

    Methyl triethoxysilane-Agen silang karet silikon

    Methyl triethoxysilane dipikolehi kanthi reaksi metil trichlorosilane karo etanol ing pelarut. Ora larut ing banyu, larut ing etanol, aseton, eter, lsp. CAS: 2031-67-6 Formula molekul: C7H18O3Si

  • Methyl methoxy silane-Surface treatment agent

    Agen perawatan metil-methoxy silane-lumahing

    Pambuka produk: Methyl trimethoxysilane minangka bahan kimia sing rumus molekul yaiku CH3Si (CH3O) 3. Umume digunakake minangka agen silang kanggo karet silikon tervulkanisasi suhu ruangan, uga agen perawatan permukaan kanggo serat kaca lan laminasi plastik sing dikuatake. Agen perawatan eksternal.

  • Methyl dichlorosilane

    Methyl dichlorosilane

    Dichloromethylsilane duwe formula kimia CH₄Cl₂Si lan bobot molekul 115,03. Cairan tanpa warna, kumelun ing udhara sing lembab, ambu ora enak, gampang disedhot. Larut ing benzena, eter lan heptane. Sangat beracun lan bisa dibakar. Disiapake kanthi reaksi metil klorida, bubuk silikon lan tembaga.

  • Methyl Silicone Resin(Methyl silica gel/Methyl silicic acid)

    Resin silikon metil (gel silika metil / asam silikat metil)

    1. Resin silikon metil (gel metil silika / asam silikat metil) ditapis kanthi hidrolisis, ngumbah banyu lan dehidrasi sentrifugal metil triklorosilane.

    2. Resin silikon metil (gel metil silika / asam silikat metil) nduweni performa hidrofobik sing apik.

    3. Produk kita tundhuk karo standar industri petrokimia lan ngontrol konten produk, konten silikon basis garing, kelarutan silikon garing, asam lan indikator liyane.

  • Hydrogen silicone oil emulsion-Silicone waterproofing agent

    Emulsi minyak silikon hidrogen-Bahan anti banyu silikon

    Iki dilintirake karo uyah logam kanggo nggawe film, sing dicampur karo emulsi minyak silikon hidroksi kanggo ningkatake anti banyu lan alus kain. Uga bisa digunakake kanggo uap lan anti banyu saka kulit, kertas lan kaca, keramik, logam, semen, marmer lan bahan bangunan liyane.

  • 3-Poly(methyltriethoxysilane)-Silicone waterproofing agent

    3-Poli (methyltriethoxysilane) - Agen anti banyu silikon

    Jeneng Cina Kimia: Polymethyltriethoxysilane

  • Potassium methyl silicate- Silicone waterproofing agent

    Kalium metil silikat- agen anti banyu silikon

    Kalium metil silikat minangka jinis bahan anti karat bangunan kaku kanthi kristalisasi sing nembus. Klompok silanol ing struktur molekul bereaksi karo klompok silanol ing bahan silikat kanggo dehidrasi lan silang, saengga nyadari "efek anti-kapiler" kanggo nggawe lapisan hidrofobik sing apik banget, lan duwe fungsi ekspansi mikro lan nambah kompak. Iki minangka mekanisme pambuasan banyu silikon duwe efek anti banyu sing efisien.

  • Sodium methyl silicate-Silicone waterproofing agent

    Sodium metil silikat - Bahan anti banyu silikon

    Pambuka: Natrium silikat silikat minangka jinis bahan tahan banyu bangunan kaku sing anyar kanthi kristalisasi sing nembus. Klompok silanol ing struktur molekul bereaksi karo klompok silanol ing bahan silikat kanggo dehidrasi lan silang, saengga nyadari "efek anti-kapiler" kanggo nggawe lapisan hidrofobik sing apik banget, lan duwe fungsi ekspansi mikro lan nambah kompak. Iki minangka mekanisme pambuasan banyu silikon duwe efek anti banyu sing efisien.

  • Fiber blended fabric-Amino silicone oil

    Serat campuran bahan-minyak silikon Amino

    Produk iki cairan tanpa warna, transparan utawa rada kuning, rumus molekul yaiku R, (CH3) 2SiO [(CH3) 2SiO] J (R2 (CH3) SiO] nSi (CH3) 2R, 0 ing endi R, yaiku Kelompok utawa klompok hidroksil, r2 minangka klompok hidrokarbon amino kanthi amina utami utawa sekunder.

  • Hydroxy silicone oil (linear polydimethylsiloxane with hydroxyl end groups)

    Minyak silikon hidroksi (linier polydimethylsiloxane kanthi gugus hidroksil pungkasan)

    Jeneng Tionghoa: Minyak silikon hidroksi (linier polydimethylsiloxane kanthi gugus hidroksil)

    Jeneng Inggris: Oli silikon hidroksi

    Formula molekul: HO [(CH3) 2SiO] nH CAS: 70131-67-8