Produk

  • Dodecyl dimethyl benzyl ammonium chloride 1227

    Dodecyl dimethyl benzyl ammonium chloride 1227

    1227 minangka surfaktan kationik, bakterisida sing ora ngoksidasi, kanthi spektrum luas, kemampuan pembunuh bakterisida lan alga kanthi efisiensi tinggi, kanthi efektif bisa ngontrol pertumbuhan bakteri lan alga lan lendir ing banyu, lan efek peeling lendir sing apik lan tartamtu Nduwe efek dispersing lan penetrating sulphate, lan uga duwe degreasing tartamtu, kemampuan deodorizing lan efek nyegah korosi.

  • Hydroxyethylidene diphosphonic acid HEDP

    Hydroxyethylidene acid diphosphonic HEDP

    HEDP minangka skala asam fosfonat organik lan hambatan korosi. Iki bisa mbentuk komplek sing stabil kanthi wesi, tembaga, seng lan ion logam liyane, lan bisa larut oksida ing permukaan logam.

  • Poly Aluminum Chloride (PAC)

    Klorida Aluminium Poli (PAC)

    Polaluminium klorida (Cekakan Poly Aluminium klorida PAC), CAS: 1327-41-9, minangka jinis pemurni banyu polimer anorganik anyar. Gampang larut ing banyu. Proses hidrolisis diiringi proses fisik lan kimia kayata kondensasi elektrokimia, adsorpsi lan presipitasi. Efek pemurnian banyu luwih unggul tinimbang pemurni banyu molekul tradhisional kayata aluminium sulfida, ferric chloride, ferrous sulfate lan alum.

  • Polyether modified siloxane (SX-8-13)

    Siloxane sing diowahi kanthi polieter (SX-8-13)

    Siloxane sing diowahi kanthi polieter yaiku surfaktan nonionik polieter, kanthi energi lumahing ultra-endhek, nyebar kanthi cepet lan bisa mbukak, lan bisa ningkatake sifat pembasmi, nyebar lan nembus pestisida.

  • Silicone coupling agent-Phenyl trichlorosilane

    Agen kopling silikon-Phenyl trichlorosilane

    Jeneng Cina: Trichlorophenyl silane, CAS: 98-13-5, formula molekul: C6H5Cl3Si, larut ing sebagian besar pelarut organik kayata eter lan benzena.

  • Silicone coupling agent-Octamethyl cyclotetrasiloxane

    Agen kopling silikon-Octamethyl cyclotetrasiloxane

    Octamethyl cyclotetrasiloxane (D4) Octamethyl cyclotetrasiloxane

    Jeneng produk: D4, uga dikenal kanthi octamethylcyclotetrasiloxane

    Formula molekul: [(CH3) 2SiO] 4 CAS: 556-67-2

  • Silicone coupling agent-Hexamethyl cyclotri siloxane

    Agen kopling silikon-Hexamethyl cyclotri siloxane

    Hexamethyl cyclotri siloxane (D3) Hexamethyl cyclotri siloxane

    Jeneng produk: D3, uga dikenal kanthi jeneng Hexamethyl cyclotri siloxane

    CAS: 541-05-9, formula molekul: [(CH3) 2SiO] 3, EINECS: 208-765-4

  • Hexamethyl disiloxane-Silicone coupling agent

    Hexamethyl disiloxane-Silikon agen kopling

    Hexamethyldisiloxane (eter silikon, agen capit MM), cairan transparan tanpa warna, gampang diombe. Ora larut ing banyu, larut ing akeh pelarut organik. Iki diprodhuksi kanthi hidrolisis trimethylchlorosilane. Formula molekul: C6H18OSi2, CAS: 107-46-0

  • Tetraethyl orthosilicate-Silicone coupling agent

    Tetraethyl orthosilicate-Silikon agen kopling

    Pambuka: Tetraethoxysilane, formula molekul C8H20O4SI, CAS: 78-10-4. Rada larut ing banyu, rada larut ing benzena, larut ing ether, lan miscible ing etanol. Digunakake minangka bahan isolasi listrik, cat, agen perawatan kaca optik. Uga digunakake ing sintesis organik.

  • Silicone coupling agent-Trimethyl chlorosilane

    Agen kopling silikon-Trimethyl chlorosilane

    Trimethyl chlorosilane minangka cairan tanpa warna lan transparan kanthi ambu sing iritasi. Yen katon ing udhara, gampang reaksi karo kelembapan kanggo ngasilake hidrogen klorida. Senyawa ikatan silikon-halogen. Larut ing benzena, eter lan perchlorethylene. Bakal hidrolisis nalika ketemu banyu lan ngeculake asam hidroklorat gratis. CAS: 75-77-4, formula molekul: C3H9ClSi.

  • Dimethyl siloxane cyclics mixture

    Campuran siklik dimetil siloxane

    Deskripsi produk: DMC, uga dikenal minangka awak dering campuran dimethyl siloxane, ora ana warna, gampang kobong, ora larut ing banyu, larut ing pelarut organik kayata benzena, lan titik beku yaiku 0-50 ° C.

    Formula molekul: [(CH3) 2SiO] n, n = 3 ~ 6

  • Isothiazolinone-Silicone coupling agent

    Agen kopling Isothiazolinone-Silikon

    Isothiazolinone tumindak minangka pembunuh kanthi ngilangi ikatan antara bakteri lan protein alga. Bisa disalahake nganggo klorin lan surfaktan anionik, kationik lan nonionik.