Produk

  • Fiber blended fabric-Amino silicone oil

    Serat campuran bahan-minyak silikon Amino

    Produk iki cairan tanpa warna, transparan utawa rada kuning, rumus molekul yaiku R, (CH3) 2SiO [(CH3) 2SiO] J (R2 (CH3) SiO] nSi (CH3) 2R, 0 ing endi R, yaiku Kelompok utawa klompok hidroksil, r2 minangka klompok hidrokarbon amino kanthi amina utami utawa sekunder.

  • Hydroxy silicone oil (linear polydimethylsiloxane with hydroxyl end groups)

    Minyak silikon hidroksi (linier polydimethylsiloxane kanthi gugus hidroksil pungkasan)

    Jeneng Tionghoa: Minyak silikon hidroksi (linier polydimethylsiloxane kanthi gugus hidroksil)

    Jeneng Inggris: Oli silikon hidroksi

    Formula molekul: HO [(CH3) 2SiO] nH CAS: 70131-67-8

  • Polyether modified silicone oil

    Minyak silikon sing diowahi kanthi polieter

    1. Pambuka produk: Minyak silikon sing diowahi kanthi polieter minangka surfaktan non-ionik silikon organik kanthi performa unik, sing digawe kanthi kopolimerisasi korupsi poliethel lan dimethylsiloxane. 2. Indikator teknis: Penampilan: Viskositas cair kuning tanpa warna utawa cahya (25 ° C, mm2 / s): 500-6000 Kelarutan: larut ing banyu, alkohol lan hidrokarbon aromatik;

  • High hydrogen silicone oil

    Minyak silikon hidrogen dhuwur

    Produk iki digawe saka katalis uyah logam, pembentukan film sing bisa disambung kanthi suhu sithik, film anti banyu sing dibentuk ing ndhuwur macem-macem bahan, bisa digunakake minangka gypsum, kain, kaca, keramik, kertas, kulit, logam, semen, marmer, lsp. Agen anti banyu kanggo macem-macem bahan, utamane kain.