Produk

  • Hydrogen silicone oil emulsion-Silicone waterproofing agent

    Emulsi minyak silikon hidrogen-Bahan anti banyu silikon

    Iki dilintirake karo uyah logam kanggo nggawe film, sing dicampur karo emulsi minyak silikon hidroksi kanggo ningkatake anti banyu lan alus kain. Uga bisa digunakake kanggo uap lan anti banyu saka kulit, kertas lan kaca, keramik, logam, semen, marmer lan bahan bangunan liyane.

  • 3-Poly(methyltriethoxysilane)-Silicone waterproofing agent

    3-Poli (methyltriethoxysilane) - Agen anti banyu silikon

    Jeneng Cina Kimia: Polymethyltriethoxysilane

  • Potassium methyl silicate- Silicone waterproofing agent

    Kalium metil silikat- agen anti banyu silikon

    Kalium metil silikat minangka jinis bahan anti karat bangunan kaku kanthi kristalisasi sing nembus. Klompok silanol ing struktur molekul bereaksi karo klompok silanol ing bahan silikat kanggo dehidrasi lan silang, saengga nyadari "efek anti-kapiler" kanggo nggawe lapisan hidrofobik sing apik banget, lan duwe fungsi ekspansi mikro lan nambah kompak. Iki minangka mekanisme pambuasan banyu silikon duwe efek anti banyu sing efisien.

  • Sodium methyl silicate-Silicone waterproofing agent

    Sodium metil silikat - Bahan anti banyu silikon

    Pambuka: Natrium silikat silikat minangka jinis bahan tahan banyu bangunan kaku sing anyar kanthi kristalisasi sing nembus. Klompok silanol ing struktur molekul bereaksi karo klompok silanol ing bahan silikat kanggo dehidrasi lan silang, saengga nyadari "efek anti-kapiler" kanggo nggawe lapisan hidrofobik sing apik banget, lan duwe fungsi ekspansi mikro lan nambah kompak. Iki minangka mekanisme pambuasan banyu silikon duwe efek anti banyu sing efisien.